Uutuutena meiltä sinulle:

 

Kalakebab!

 

Uutuuttamme on saatavilla sekä vakuumissa että purkitettuna. Kalakebab on maukas välipala sellaisenaan esimerkiksi leivän päällä tai vaikka hampurilaisen välissä. Voit myös valmistaa siitä herkullisen uunilaatikon, pyöräyttää pitsan tai keittää tavallista mausteisemman kalakeiton!

Kuusamon Kalajaloste

 

Aloitimme toimintamme jo vuonna 1992 Kuusamossa. Tuotteiden raaka-aineet saadaan alueen puhtaista vesistöistä, tuoreena tuotantoon. Myymme tuotteitamme omassa tehtaanmyymälässämme Kuusamossa, Petäjälammen Herkussa. Tuotteitamme löytyy myös ympäri Suomea elintarvikeliikkeistä.

 

Me Kuusamon Kalajalosteella valmistamme ja myymme mm. herkullisia kalasäilykkeitä. Valikoimiimme kuuluvat myös tuorekalatuotteet ja -pakasteet. Lämmin- ja kylmäsavukalan sekä graavikalan annamme valmistua rauhassa optimaalisissa olosuhteissa, jotta makuelämys muodostuisi täydelliseksi. 

Savumuikku

 

 

Savumuikusta öljykastikkeessa on muodostunut yrityksemme menestystuote, jota ylpeydellä esittelemme myös kansainvälisissä tapahtumissa. Tämä makuelämys valmistetaan savustetusta muikusta, joka pakataan purkkiin öljyn kanssa.

Öljyn ja muikun ohella ainoa lisäaine on suola.

Muiden tuotteidemme tapaan, savumuikku säilyy purkissaan pitkään ja myyntiaika onkin 4 – 5 vuotta. Yksi selitys loistavaan myyntimenekkiimme hyvän laadun ohella on juuri säilyvyys. Säilytyksen aikana myös mausteet pääsevät imeytymään kalaan paremmin, jolloin maku vain paranee ajan myötä.

Valokuvaus sekä

sivuston suunnittelu

ja toteutus

Miia Hyypiö

www.miiahyypio.com

Tehtaanmyymälä avoinna:

Ma-Pe klo 8 – 16.30

www.petajalammenherkku.fi

Kuusamon Kalajaloste Oy

Kitkantie 135, Kuusamo

0400 380 569

0400 807 583

myynti@kalajaloste.fi